Mochica Alpacas

Alpacawandelen

Alpaca Wandelen

Een unieke Alpaca belevenis voor jong en oud!

Wat kunt u verwachten:

- Iedereen mag een alpaca mee aan de lijn, ook kinderen!
- Duur 2 uur
- inclusief drankje en koek
- inclusief rondleiding over de boerderij
- altijd baby alpaca's aanwezig om te knuffelen
- 70 alpaca's op de boerderij
- alpaca's voeren
- alpaca's aaien

We wandelen door de mooie natuur buiten de boerderij. We gaan halverwege even stoppen om wat te drinken een een koekje te eten. De alpaca's kunnen dan lekker even grazen. Iedereen die mee gaat krijgt in principe een alpaca mee aan de lijn. 

Vooraf is er een korte instructie en achteraf doen we nog een rondleiding van ongeveer 30 minuten. Tijdens de rondleiding kan iedereen de alpaca's voeren, voelen en een alpacaselfie maken. Ook laat ik de wol zien en leg ik uit hoe bijzonder deze is. In totaal duurt het wandelen inclusief de rondleiding ongeveer 2 uur.

Voor de gezondheid en de veilgheid van onze dieren en de veilgheid en het genot van onze klanten zijn alle wandelingen onder onze begeleidng.

Aangezien alpaca's kuddedieren zijn lopen ze het beste in wat grotere groepen. Daarom kan het zijn dat er meer mensen meelopen met de wandeling. Dit noemen we een gecombineerde wandeling. Er zullen maximaal ± 18 mensen meelopen.

Voor wie speciaal een privé wandeling wil, dit dan graag specifiek aangeven. Hier rekenen we wel extra voor. We doen dit meestal niet in het weekend, behalve als het grotere groepen zijn.

Zomer update:

In de zomer doen we de alpacawandelingen alleen 's ochtends vanwege eventuele hitte(golf). 

Bij ons staat het welzijn van onze dieren op nummer 1. Daarom hebben we ook maar beperkt plek in de zomer. Een alpaca komt hoog uit de bergen waar het niet warmer wordt als 23 graden, dus 25 graden is al erg warm voor een alpaca. Prijzen:
Alpacawandelen:  € 22,50 per persoon

Alpacawandelen kind t/m 2 jaar:  gratis

Prijzen zijn incl. drankje, koek en de rondleiding

Betaalmogelijkheden:
Contant of via Tikkie

Voorwaarden:

- kinderen onder de 13 moeten begeleid worden door een volwassene

- Iedereen die mee wil lopen betaalt voor de alpacawandeling, of je nu wel of geen alpaca     mee wilt. Je betaalt voor de belevenis en niet de alpaca.

-  Deelname aan onze activiteiten is geheel op eigen risico.

Corona

Wij volgen de laatste coronaregels volgens het RIVM