Verkopen, zo werken wij:

 

Als u er over denkt om alpaca's te gaan houden is het verstandig eerst eens goed om u heen te kijken. Er zijn veel verschillen in alpaca's, alpaca's met stamboom en alpaca's zonder stamboom. U kunt alpaca's kopen van een privé persoon op marktplaats of bij een hobby fokker of bij een erkende fokker. Ook zijn er veel prijs en kwaliteits-verschillen bij profesionele fokkers, hobby fokkers en privé personen.

 

Wij zijn erkend alpaca fokker en aangesloten bij de Alpaca Association Benelux (AAB).

 

Komt u bij ons dan krijgt u eerst een kopje koffie en dan proberen wij te achterhalen wat uw doel is met alpaca's. Wilt u alpaca's voor de hobby of om mee te fokken, voor in de wei of mee te wandelen. De thuis situatie bij u is heel belangrijk bij de de keuze die u maakt. Hoeveel grond heeft u, bent u van plan om ermee te wandelen, heeft u kleine kinderen thuis, heeft u nog andere dieren thuis etc. Dan krijgt u een rondleiding over de boerderij zodat u een goed beeld krijgt bij onze alpaca's, we leggen uit wat een alpaca allemaal nodig heeft en waar je rekening mee moet houden.

 

Als we weten naar wat voor alpaca's u op zoek bent dan doen we meerdere voorstellen, u krijgt dan alle informatie over deze alpaca's inclusief de prijzen. U kunt dan weer langskomen om de geschikte alpaca's van dichtbij te bekijken en voelen. Als u uw keuze heeft gemaakt dan komen wij met een orderbevestiging. U dient dan de helft van dit bedrag over te maken om ze te reserveren. Wij maken dan alle papieren klaar en de alpaca's klaar voor de overdracht. Wij komen dan ook een datum van overdracht overeen. Transport kan eventueel door ons verzorgd worden.

 

Dit krijgt u bij ons:

Al onze alpaca's worden afgeleverd met chip.
Al onze alpaca's worden geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux (AAB).
Al onze alpaca's worden ontwormd afgeleverd.
Al onze alpaca's worden 3 keer per jaar gevaccineerd tegen Clostridium.
Onze alpaca's worden in april/mei geschoren.
Al onze alpaca's worden verkocht MET verkoopovereenkomst, opgesteld door de AAB.
Verkoop is inclusief "aftersales", heeft u vragen over uw alpaca of wilt u advies of heeft u hulp nodig dan helpen wij u graag!